Menu
Your Cart

Ledenvoordelen


Voor scholen, ouderraden, verenigingen en clubs ter ondersteuning van hun werking !

 

Hoe werkt deze ondersteuning?
Proinkt.be biedt scholen, ouderraden, verenigingen en clubs de mogelijkheid om extra maandelijkse inkomsten te genereren.

Wij leveren alle merken van inktpatronen en toners aan de beste prijzen die met kwaliteit en garantie aangeboden worden. De prijzen die op de webshop staan behoren tot de scherpste op de markt en dat voor producten die echt iedereen een paar keer per jaar nodig heeft! Met onze steun aan uw project ontvangt u maandelijks de sponsorgelden met overzichtelijke rapportering.
Hiermee kan de penningmeester duidelijk de sponsorgelden raadplegen. Van elke bestelling die de leden, bedrijven, sponsoren of familieleden doen gaat er dus een aanzienlijk percentage (tot max. 15% op onze huismerken) van de aankoopsom exclusief btw. naar uw school, ouderraad, vereniging of club. Van iedereen die u een warm hart toedraagt!
Met de webshop kunt u zelf een financiële bijdrage leveren zonder dat het u een cent extra kost!
Bestel de producten online, geniet zelf van de onweerstaanbare voordeelprijzen en steun uw project!
Wilt u uw club, vereniging of school ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze webshop. Voor u een kleine moeite maar voor uw club, vereniging of school een groot verschil: directe maandelijkse inkomsten. Stelt u zich voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel het daarom door aan andere mensen die uw club, vereniging of school een warm hart toedragen.
Voor sponsors die nog extra willen sponsoren zonder dat het hen zelf iets kost! Als sponsor laat u de club of vereniging nog meer sponsorgelden ontvangen door uw aankopen bij Proinkt.be terwijl uzelf geniet van de uiterst scherpe prijzen. Ondanks dat onze producten al zeer scherp geprijsd zijn storten wij ook nog eens aan de door u opgegeven club of vereniging  tot maximaal 15% (op onze huismerkproducten) van het netto bedrag door aan de club of vereniging.

 Voor de club of vereniging een mooi en bruikbaar bedrag in een periode waar elke sponsorcent meer dan welkom is.

Wij voeren geen peperdure direct-mailing campagnes via de post.